Stijlvolle gevelbekleding

De gevel van uw huis heeft een esthetische, maar ook beschermende functie. De expertise van Schrijnwerkerij Davy Corten zorgt voor een ideale combinatie tussen die twee functies, zodat uw gevel nog jarenlang de slagregen en koude kan trotseren, en dat in stijl. Gevelbekleding in Scherpenheuvel-Zichem of wijde omgeving? U weet wie te contacteren!

Mogelijkheden

Gevelbekleding is er in verschillende soorten en maten. Pvc, leien, crepi, spuitkurk, en uiteraard ook hout. Vraag om een vrijblijvende offerte en Davy zal met u stap voor stap overlopen wat de voor- en nadelen zijn van elk materiaal. Daarbij houdt hij natuurlijk ook rekening met uw budget en wensen. Hou vocht buiten, bedek een lelijke gevel of isoleer uw huis: de mogelijkheden met gevelbekleding zijn talrijk. Vertrouw op een professional voor dat zware werk.

Contact

Schrijnwerkerij Davy Corten is van vele markten thuis. Badkamerrenovatie, keukens, maatkasten, binnendeuren, gyprocwerken, tuinhout - noem maar op. Zijn vakmanschap zorgt iedere keer opnieuw voor een prachtig resultaat.