Maatkeukens voor nieuwbouw en renovatie

Davy Corten is een schrijnwerker waarop u kunt vertrouwen om uw maatkeukens in Scherpenheuvel-Zichem en ruime omtrek te vervaardigen en te installeren. Door zijn jarenlange ervaring is hij een betrouwbare bouwpartner voor al uw schrijnwerken in huis. Davy Corten garandeert u een zorgvuldige en professionele uitvoering van uw keuken zodat u voor lange tijd zal kunnen genieten van het sociale centrum van uw huis.

Welke keuken u maar wilt

U spendeert zoals iedereen veel tijd in de keuken. Het is dan ook belangrijk dat u zich in die ruimte helemaal thuis voelt. Niet alleen de stijl is hierbij belangrijk, ook de praktische inrichting is best volledig op uw noden ingesteld. Davy Corten kan u hierbij helpen. Hij luister zeer aandachtig naar wat u precies allemaal wilt en gaat daarna aan de slag om een keuken te vervaardigen die aan uw wensen zal voldoen.

Ook deuren en kasten

U kunt ook een beroep doen op Davy als u enkel wat kasten van uw keuken wilt vervangen. Ook voor het op maat maken van de binnendeuren kunt u vertrouwen op deze schrijnwerker uit de buurt van Scherpenheuvel.

Vrijblijvende offerte

Elk project en elke keuken is uniek, dus om een correcte schatting te kunnen maken van de prijs van de maatkeuken in Scherpenheuvel-Zichem moet Davy alles eerst komen opmeten. Maak dus gerust een afspraak zodat hij bij u kan langskomen voor uw binnenschrijnwerk. Hij staat u graag bij met degelijke raad. De opmeting en offerte zijn geheel vrijblijvend en gratis.