Inbouwkasten op maat gemaakt

Voor het op maat maken van uw inbouwkasten in Scherpenheuvel-Zichem en ruime omgeving kunt u een beroep doen op Davy Corten. Hij vervaardigt alle soorten kasten op maat en is dus een meer dan betrouwbare partner voor al uw binnenschrijnwerk. Davy heeft al jaren ervaring in de sector en gaat altijd aan de slag met kwalitatief materiaal en sterke houtsoorten. Hij ijvert elke keer opnieuw voor een duurzaam resultaat.

Alle soorten kasten

U kunt rekenen op Davy Corten om al uw kasten op maat te maken. Hij maakt kasten voor keukens, badkamers en zolders. Davy heeft steeds oog voor elk detail. Omdat hij aan de slag gaat met alleen maar duurzame houtsoorten kunt u erop vertrouwen dat het resultaat lang zal meegaan. Davy vervaardigt onder andere inbouwkasten, dressings, kasten onder een schuin dak, wandkasten, keukenkasten en badkamerkasten.

Verschillende houtsoorten

Davy Corten werkt met verschillende soorten hout. U kunt bijvoorbeeld opteren voor mdf-platen, die u dan achteraf in een kleur naar keuze kunt schilderen. Of misschien verkiest u eerder massief hout dat onmiddellijk zijn karakter laat uitstralen in de ruimte. Mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg.

Vrijblijvende offerte

Heeft u vragen? Of wenst u meer informatie over het maken van inbouwkasten in Zichem of Scherpenheuvel? Neem dan zeker contact op met Davy Corten voor al uw binnenschrijnwerk. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Dan komt Davy langs bij u om alles op te meten en u te informeren naar wat mogelijk is. De offerte is geheel vrijblijvend.