Carports en tuinhuizen in verschillende stijlen

Als u van plan bent een carport in Scherpenheuvel-Zichem of omstreken te plaatsen, dan kunt u altijd contact opnemen met Davy Corten. Deze schrijnwerker plaatst zowel carports en tuinhuizen in verschillende houtsoorten. Met zijn jarenlange ervaring heeft Davy voldoende expertise om een carport vakkundig af te werken in verschillende stijlen.

Carports

Als u geen garage heeft, maar wel ruimte genoeg hebt naast uw huis, dan is een carport een ideale oplossing. Carports zijn veel goedkoper dan garages en u kunt ze volledig op maat maken. Davy Corten biedt carports aan die in lijn liggen met de stijl van uw huis. Deze schrijnwerker gaat aan de slag met houtsoorten van hoogstaande kwaliteit zodat u lang geniet zal hebben van uw carport.

Tuinhuis

Ook voor tuinhuizen kunt u een beroep doen op Davy Corten. Elke stijl die u maar verlangt, kan Davy aan. Of u nu een modern tuinhuis wenst, of eerder een klassieke vorm voor ogen hebt, deze schrijnwerker bewijst u steeds de dienst. Hoe groot of klein u uw tuinhuis ook wilt, Davy Corten gaat steeds de uitdaging aan.

Contact

Neem snel contact op met Davy Corten voor uw carports in Zichem en Scherpenheuvel. Als u nog vragen heeft of u meer informatie wenst dan staat deze schrijnwerker steeds klaar voor u. Hij doet allerhande binnenschrijnwerk en gyprocwerken. De offerte is gratis en geheel vrijblijvend.